23. toukokuuta 2015

Knit´n tag


 Käytiinpäs sitten Turussa. Aamulla satoi Loimaalla, kun starttasin Golfini ja huristin Ritvan kanssa Turkuseen. Autoon oli pakattu hienot tekstiiligraffitit ja niukka, mutta tarpeellinen valikoima ripustustekniikkaa.
Aurajoen rantamilla kohtasimme Outin ja Tanjan ja ryhdyimme ripustushommiin. Meidän puumme on numero 4 Tuomiokirkosta laskien, ihan Pinellan terassia vastapäätä. Hieno puu, jonka Outi oli tehokkaana meille varannut-kiitos! Ja aurinko melkein paistoi kun ripustelimme tekstiiliä ja kun saimme homman tehtyä, oli jo aika komea keli. Ei siis yhtään sadepisaraa Turussa! Mia ja Patu tulivat myös antamaan henkistä tukea ja niin oli puumme valmis aivan ensimmäisten joukossa. Tilkkunaiset taisivat saada pikkuisen aikaisemmin hienon puunsa valmiiksi. Tyytyväisinä ja tehokkaina ihastelimme Aurajoenrantaa, jonne siis tämän päivän aikana on pystytetty Knit´n Tag graffitinäyttely. Puut riisutaan 8.6., mutta silloin puissa onkin jo komea oma lehvästö.


Superkiitos Outi, Tanja, Mia ja Ritva sekä te kaikki, jotka olette tätä teosta olleet tekemässä Loimaalla. Aijalle erityiskiitos kankaan viimeisitä senteistä ja viimeistelystä ...
Nyt kannattaa käydä Turussa.

2. toukokuuta 2015

Kevät ja luontoihme


Yllätän teidät nyt!

1. Olen kävellyt luonnossa, Pohjois-Savossa
2. Löysin jotain punaista
3. Löysin kamerani
4. Kysyn: mikä tämä on?
5. Kirjoitin kaksi postausta samana päivänä
yst.vast. täm. lehd. kontt.

Hatuttiko Vappuna?

No kyllä! 
Tässä tulee varmaan ensimmäinen ja samalla viimeinen kuva itsestäni! 
Pakko oli kuitenkin laittaa tämä mukaan. Pidimme hatutuspäivää Loimaan koululla ja aamulla tempaisin Jafarin hatun kirjahyllyn päältä mukaani. 
Muistatteko vielä penkkaripuvun muutaman vuoden takaa? (21.2.2011)
Nyt jätin viitan kotiin ja tyydyin hattuilemaan. 
Ilokseni koululla oli paljon muitakin hattuun sonnustautunutta. Piristi mukavasti päivää ja opinnäytetyön kanssa painiskelevat ja näyttöihin valmistautuvat opiskelijatkin olivat viitsineet sonnustautua kevään kunniaksi.










Nämä kuvat tekstiiliopiskelijoista, hurmaava sekoitus leikkimieltä. Mutta kannattaa huomioida matriarkka-Maija. "Täällä määrään minä- asento on vaikuttava!!!! Ja huomaa paljettitakki!