31. lokakuuta 2010

Melkein marraskuu

Menossa vai tulossa ?

Niinpä niin. Kovin usein sitä joutuu tilanteeseen, jossa ei tiedä onko sitä menossa vaiko tulossa. Tämä kuva on euralaiselta alpakkatilalta, jossa kävin perjantaina. Lankakaupat esittelevät meille mitä ihanampia uutuuslankoja, alpakkaa, merinovilla, silkkiä, soijaa, opossumia ja vaikka mitä. Nyt olen ainakin päässyt tunnustelemaan alpakkaeläimen ihanaa turkkia! Lankoja voi sitten käydä hiplaamassa vaikka Tampereen Kädentaidot messuilla.
Tänä vuonna emme järjestä opiston kanssa reissua messuille. Sen sijaan kannattaa jo nyt reipastua ja ilmoittautua kevään kursseille. Tammikuussa alkaa Neule ja virkkaus-kurssi, jolla voi palauttaa mieleen sukan tai vanttuun kavennukset, palmikot, pylväät, pitsit ynnä muut kommervenkit, jos ovat sattuneet unohtumaan. Ja jos ovat vallan uusia asioita; Leena kyllä opastaa ihan kädestä pitäen.


Virkattu ja neulottu pipo


Pylväillä virkattu asuste

Tämä ihanuus on kuvattu Inside Crochet magazine issue 7. Lehdessä on mielenkiintoisia ja vähän erilaisia virkkauksia kuin tutummissa lehdissä Suomessa. Ostin muutaman lehden Lontoon reissulta ja sanakirjan ja virkkuukoukun avulla ohjeetkin toivottavasti selviävät!

1 kommentti:

Magedin kirjoitti...

Voi voi, kyllä kiinnostaisi Neule ja virkkauskin... Mun blogissani vinkattu Pickles on norjalainen neuleblogi, joten ei senkään ohjeista välttämättä selvää ota.