12. maaliskuuta 2011

Kamera kadoksissa

Voimakasta oranssia Sirkan tuolimatossa

Voih! Näppärä pikkuinen pokkarikamerani on nyt hyvässä tallessa jossain kymmenestä kasseistani. Kuvia on otettu ja lisää pitäsi koko ajan ottaa. Eilen viimeksi olisi ollut herkullisia kuvauskohteita, kun olin assistenttina Kirsin näyttelyn rakentamisessa. Iltayhdeksältä vielä oli paljon tekemättä, mutta taiteilja klaarasi lopun hienosti ja tänään ja huomenna näyttelyvieraat saavat ihastella upeita kuvia Art-Tyynelän seinillä. Kannattaa käydä katsomassa- sääli, että näyttely on avoinna enää vain huomenna klo 17 asti.

Opiston ohjelmaa ensi kaudeksi kootaan kasaan kovaa vauhtia. Pienen alkusysäyksen suunnitteluun saamme huonenna Picnic-risteilyllä Auranlaaksonopiston opettajien kanssa. Vilkaisu naapuriin ei ole koskaan pahitteeksi.

Crochet- lehden kuva virkatusta huivista


Viimeisin villitys on nyt pallovirkkaus, tai siis pallohuivin virkkaus. Sain juuri äsken valmiiksi Puro-langasta hienon metsänvihreän huivin! Villa saa lämmittää vielä, vaikka aurinkokin tekee jo kovasti hommia. Muutama räntäsade vielä ja sitten lumien sulaminen pääsee kunnolla vauhtiin.
Mutta nyt pitäisi löytää se kamera. Kuka näitä juttuja jaksaa lukea ilman kuvia elävästä elämästä.

Ei kommentteja: