8. huhtikuuta 2011

Värjäyskuvia


Tästä se lähtee

Viime viikonlopun värjäyskurssin kuvasaalis on nyt nähtävillä. Ensimmäisenä komea pullorivistö reaktiivivärejä. Sekoittelimme kylmiä ja lämpimiä sinisiä, punaisia ja keltaisia. Tuloksena oli sattumia, suunniteltuja ja kaikkea siltä väliltä. Yllätyksiä paljon mutta melkein kaikki iloisia. Kastovärjäyksen lisäksi kokeilimme lumivärjäystä, aurinkovärjäystä, maalaamista, mikrovärjäystä ja dippausta.


Oranssia pussivärjäystä

Kastorypytystä ja sattumaa


Värjättyä lunta

Silkkihuivi, josta tuli sittenkin huippuhieno!

Lakanan uusi väritys

Tilkkuilijan pikkupurkkivärjäystä


Sattuman opettamaa

Kurssimme jatkuu vielä tämän viikonlopun ajan ja ehdimme vielä tehdä monen monta juttua. Kankaanapainosta ja saippuanteosta kuulette vielä lisää tuonnempana.
Vauhti tiivistyy ja näyttely lähestyy. Sain tällä viikolla ihania kukkia joista riittää väri-iloa kotona pitkäksi aikaa-Kiitos! Lisäksi virttaalaiset muistivat erityisen hauskalla tavalla antaessaan tämmöisen melko koomisen näköisen kukka-asetelman! Mitäs tykkäätte? Kortissa luvataan, että hyvällä hoidolla tästä voi tulla jotain (?). Lupaan ottaa bataatistani heti uuden kuvan, mikäli se ilmoittaa olevansa hengissä ja tekevänsä silmuja... Hauskaa ajanviihdettä meille kaikille.
Kasvun ihmettä odotellessa

Ei kommentteja: