29. heinäkuuta 2011

Tyhjä tila ja innostunut mieli

Kauniit hirsiseinät odottavat näyttelyä...

Kuva on Jokioisten tapulimakasiinista. Siellä tapahtuu ensi vuonnakin kummia. Tilkkunäyttelyitä ja muuta käsityöläisyyttä. Mutta siihen on vielä aikaa ja Turun näyttelyynkin pitäisi jo kovalla tohinalla valmistautua.
Myös uudella työhuoneellani on vielä tyhjät seinät. Ensi viikolla toivottavasti jo täytettä. Sen sijaan opistomme on ihan hyrskynmyrskyn. Ei ole jalansijaa, eikä seiniä näy kaiken romppeen ja remontin seasta. On meillä vielä urakkaa, jotta opiskelu voidaan aloittaa syyskuun puolella... Kakkoskerroksen remontti ei taida mennä ihan niin kuin on laskettu. Mutta luovat ihmiset pystyvät taas varmaan luovimaan ja kaikki järjestyy!

Netissä näkyy opiston ohjelma- kannattaa tutustua, tarjolla on kaikkea kivaa ja aikas paljon uuttakin. Muistutankin samalla siitä, että jos mielit kasvimaalaus- ja painantakurssille lokakuun alussa, voisit jo kerätä kelta- ja punasipulinkuoria, nokkosia, pietaryrttejä... Ei tarvita mahdottomia määriä, kun keitetään yhteiset sopat, riittää pienetkin saaliit.

Jos sitten innostut kierrätyksestä ja kahvipussit on jo koettu, ryhdypäs keräämään siideri-, olut- ja limupullojen "klipsuja". Niistäkin voidaan taikoa jotain vallan ennennäkemätöntä!
Punontaa kierrättäen on myös jotain uutta opistossamme. Viikonloppukurssilla voi työstää kaikenlaisia nauhoja, johtoja, rimpsuja ja vaikka tapettia koreiksi ja kasseiksi ym.
Ja kaikki ihanat peruskurssit tietysti jatkavat entisellään; nyplätään, kudotaan, virkataan ja neulotaan, maalataan, painetaan, piirretään ja muotoillaan.

Käykäähän tutustumassa tarjontaamme http://www.loimaa.fi/tyovaenopisto

Ei kommentteja: