3. lokakuuta 2011

Kaunista on katsella ja kirjoa

Kirjottuja tyynyjä Boråsissa
Ihanat keinuhevoset ja hapsut kulmiin!

Nappiteos

Villaa, silkkiä, ramia, pellavaa, juuttia...

Viikossa ehtii moneen osoitteeseen. Toistaiseksi "kiertokoulun" opettajana olen ollut oikeissa paikoissa melko oikeaan aikaan. Vanha uskollinen Nissan Primerani täyttyy alkuviikolla kasseista ja pusseista. Kirjoja, lehtiä, kaavoja, lankoja ja loimia... Kädet venyvät entisestään ja pian on aika tehdä lämpimiä "pulsvärmareita", ranteenlämmittimiä. Hihat käyvät lyhyiksi. Loppuviikosta auton takaosa täyttyy viikonlopun kurssitarpeista. Tulevana viikonloppuna Loimaalla on tarjolla mm. kankaanpainantaa ja- maalausta kasviväreillä.

Matkalla osoitteesta toiseen ehtii yleensä nauttia retkieväät ja virittäytyä seuraavan ryhmän toiveisiin. Mutta valitettavasti tulee niitä unohduksiakin. Ymmärtäväiset opiskelijat ovat tämän homman onni.

Ruotsin matkamme satoa on vielä paljon purkamattakin. Villakankaalle kirjomisesta innostunut opiskelijani saa nyt lupaamani kuvat ruotsalaisten kirjontatarjonnasta. Torstaina tavataan ja ryhdytään harjoittelemaan pistoja! Pienen neulatyynyn voisi kirjoa vaikkapa vintille joutuneesta villapalttoon palasta. Ja kirppikset ovat täynnä ihania villakankaisia ulstereita, huopahattuja ym. Silmät kirkkaina kirppikselle ja aurinkoiseen syksyyn.

Ei kommentteja: