21. maaliskuuta 2012

Ihana kevät


Olin ulkona. Heittelin lapiolla lunta sinne, mistä sitä on talven aikana monesti luotu pois. Nyt pihalaattojen lämpö sulattaa lapiolliset nopeasti ja lumikasat häviävät vieläkin nopeammin... Luulen, että se on fiksua. Perheeltäni en saa vastakaikua. Tai siis nimenomaan VASTAkaikua. Lumet kuulemma sulavat joka tapauksessa ennen juhannusta. Turhaa hössötystä, kuulemma. En usko. Vanhat elämää nähneet Jalakset jalkaan ja lapio viuhkimaan. Ja jos ei muuta, niin ainakin saan raitista ilmaa keuhkoihin ja punaiset posket... ja hiukan hassahtaneen maineen.

Vielä ahertavat naiset opiston kädentaito piireissäkin. Kuinka hauskaa voikaan olla kun matikanopettaja suunnittelee itselleen neulevaatetta. Kaavoitus ja mittaus tapahtuu pienellä muistilapulla ja matemaattisella tarkkuudella. Ei voi muuta kuin ihailla semmoista luovuutta. Katsokaa vaikka kuvaa! Ja tulkaa ihailemaan myös tuotoksia kevätnäyttelyymme Heimolinnaan 21.-23.4.2012.



Loimaan työväenopistolla on ainakin viisi eri kokoontumistilaa, joissa voidaan kutoa kangaspuilla. Olemme erityisen ylpeitä siitä, että voimme tarjota tätä harrastusmuotoa opiskelijoillemme. Virttaalla tehdään toki monenlaista muutakin, mutta seuraavat kuva-arvoitukset tulevat kangaspuiden katveesta.

1 kommentti:

Magedin kirjoitti...

Hienot kuvat. Ja tunnelmat. Matemaattinen vaate on itselle arvoitus ja siksikin on hauska kurkata muiden tekemistä. :-)