22. toukokuuta 2012

Juhlaan valmistautumista


Vanhan mallin mukaan tehty Myrna-liina

On vähän muut nyt mielessä... Saan järjestellä (=delegoida toisille) ylioppilasjuhlaa. Niin se ilo ja hermopaine aina välillä sekoittuvat, ettei osaa enää muuta tehdä kuin repiä vanhoja tapetteja seiniltä. On se kumma, ettei voi vaan keskittyä olennaiseen ja odotella juhla-aamua rauhallisesti, varsinkin kun on jakanut luottohenkilöille ne riskialttiimmat tehtävät. Kuten tarjoilu ja ruokien valmistus.

Jostain sen äiti-ihmisen on löydettävä se kiire ja muu sekoilu. Onneksi mekko on löytynyt, nyt vaan toivotaan, että kilot pysyvät kurissa vielä ainakin kaksi viikkoa!

No niin. Meni vähän henkilökohtaisuuksiin tämän kertainen jutustelu. Mutta opistossakin tapahtuu vielä, vaikka kesä on jo. Tiinan johdolla kevätkutojat kutovat Alastaron Lasipalatsissa ja Loimaan Vesikoskitalossa vielä kesäkuun puoliväliin saakka.

Olemme katsastelleet uusia toimitiloja kädentaitokursseille ja löytyyhän niitä kun oikein halutaan. Ohjelman laatiminen yhdessä Auralaakson kansalaisopiston kanssa etenee ja kädentaito-kurssit taitavatkin olla jo aika hyvin koossa. Taideaineiden kanssa on vielä säätämistä, mutta valmista tulee varmasti ja osa ilmoittautumisista alkanee jo elokuun puolella.

Mutta nyt on juhlan järjestelyjen aika ja sitten ensi viikolla juhlat. Kuvassa Hannelen kutoma Myrna-liina merseroidusta puuvillasta. Minun pitää kyllä tyytyä vain Myrna-kuppeihin, kun tuo Hannelen  liina on ihan uniikki ja ainutkertainen! Ja sai paljon kehuja näyttelyssä- tietysti.

Ei kommentteja: