15. heinäkuuta 2012

Omalla lomalla


Takakontin pakkaaminen aluillaan

Otin omaa lomaa ja pakkasin purkkeja, suteja, pensseleitä, kyniä, musteita, kankaita, neuloja ja monenmoista muuta Primeran takakontiin ja lähdin mökkeilemään. Jokioisten näyttely lähestyy ja luomisvimma joko on tai ei ole kuumimmillaan. Ja sitähän ei kukaan jää odottelemaan, työt vaan tehdään ajallaan. Ja nyt oli minulla SE aika. 


Tässä kulkee varmaan myös luova ihminen

Inhimillisesti ottaen kuormani oli varsin kohtuullinen. Suksiboxiin en ole koskaan joutunut turvautumaan ja peräkärryt on tosi hankala väline, varsinkin jos joutuu peruuttelemaan. Tosin ainahan voisi ajaa rinkiä... Tuo kuva on kovin epäselvä- otin sen ajaessani(!) mutta jos tarkkaan tutkit huomaat varmaan veneen, johon on pakattu mm. mäntyinen pirttikalusto. Hieno kombinaatio, vai olisiko peräti installaatio.


Ikean installaatio Kuopiossa 


Miten suloisesti muovikukat kukoistavatkaan Ikeassa!

Kun perjantai oli vierähtänyt luovuuden lähteillä, olikin aika piristäytyä Kuopion uudessa Ikeassa. Kaunista ja puhdasta. Opiskelijat olivat saaneet rahoittajat liikkeelle ja nuoret naiset ja miehet lappasivat rahoittajiensa (vanhempiensa) työntämiin ostosvaunuihin "kaikkea tarpeellista". Ja sitähän sieltä löytyy. Tykkään Ikeasta. Osaan perustella Ikean olemassaoloa ja sen uusia innovaatioita on hauska seurata. Lisäksi suomenkielisenä kaikki tuotteiden nimet tuntuvat hauskoilta, ne joko sopivat tai sitten tuntuvat ihan pöhköiltä. Tällä kertaakin ostin "kaikkea tarpeellista". 


Pieniä herkullisia kanttarelleja kasvaa ihan terassin vierellä

Aurinko hymyilee tänään Keiteleellä. Istuskelen terassilla ja sulattelen hetki sitten syömiäni uusia perunoita ja kanttarellikastiketta. Luovuus on tyrehtynyt täysinäisen vatsan tieltä ja ei auta muu kuin nauttia lomasta. Aurinkoa teillekin ja viimeisen kuvan myötä - eteenpäin on ihmisen mieli (kuva Ikean lattialta)!1 kommentti:

Magedin kirjoitti...

Mutta sää ootkin Ikea-ammattilainen ja osaat kulkea siellä eksymättä... Mää välttelen Ikeoita, koska lattiavaluakaan ei oo vielä tehty. Nyt pähkäillään puukattiloiden syvintä olemusta ;-). Enkä mää tyähuaneeseen ees saa mahdutettua IIKkeaa, kun on tota muinaiskalustoakin viälä kotitalon aittasa vartoomasa.