8. kesäkuuta 2013

Korte tai joku muu...

Nyt se on valmis. Nimittäin Loimaan työväenopiston kurssiohjelma. Se on nyt netissä ja kaiken kansan katsottavissa. Mukavaa, että se saatiin näin varhain jo lähes valmiiksi ja jos ei muuta tekemistä keksi kesäpäiviin, niin voi suunnitella jo ensi talven menot ja harrastukset valmiiksi. Kannattaa taas olla näppäimillä ja luurin kahvassa, kun ilmoittautumiset alkaa. Mutta nyt on hyvä aika tutustua uuteen ja uudistuneeseen tarjontaan ihan kaikessa rauhassa.
Omat tuntini puolittuivat ja pätkäilen myös ainakin Ylistaronkadulla ensi työkaudella. Kevät oli kovin työntäyteinen ja nyt on hyvä hetki vähän vetää henkeä ja vaikkapa leikata matonkuteita terassilla. Pään nollaus on varmaan monella edessä, niin kuin kesälomakin. Toivotaan kaikille rentouttavaa ja hyvää lomaa, jotta sitten taas loman jälkeen olisimme hyvässä vedossa kun työt alkavat.
Kesällä ilmestyvään Kodin Pellervoon on tulossa käsityönumero ja sain siihen "ujutettua" kaitaliinamallin. Mallin nimi on - kuinkas ollakaan- Milja! Ja sitä on voinut kutoa Vesikoskitalon kutomossa kevään aikana. Kiitos kaikille kutojille ja viritellään taas uusia loimia syyskuussa.


1 kommentti:

Eija kirjoitti...

Ai miten ihana loimi ja kangas, kaunis!