8. toukokuuta 2014

Kevään odotusta vielä

Kalenterin mukaan nyt on kevät. Tästä alkaa kuulemma se lämmin jakso. Viikonloppuna on lämmintä ja sehän sopii. Mutta tänään on ollut sateista ja kylmää. Lämmittänyt mieltä tosin on vieläkin vappuinen ilakointi koulussa. Tässä lupaamani kuva:


Kädentaitajat ovat tässä sonnustautuneet hoitohenkilökunnan entisiin univormuihin ja hauskalta näyttävät. Kuvassa vasemmalta takana Reetta, Laura, Irene, Niilo, Emma, Ninni ja mää itte.
Eturivissä Minna, Tanja, Päivi ja Pipsa

Kalligrafiaopinnot jumittavat, italic-kirjan kirjoittaminen edistyy sivu sivilta, mutta laatu kärsii... Kovan harjoittelun tulokset näkyvät kuulemma vasta parinkymmenen vuoden päästä. Toivottavasti edes silloin. Mutta rohkeasti meinaan esitellä kalligrafiaani Heimolinnassa torstaina 15.5. Kädentaidon aarteet myyntinäyttelyssä. Tervetuloa katsomaan mm. Loimaan ammatti- ja aikuisopiston artesaanien töitä ja tuotoksia, opinnäytetöitä, muotinäytösiä ja mm. Kristiina Jylännön hiuskoru-esittelyä!


Viimeksi Heimolinnassa tulikin käytyä Loimaan työväenopiston kevätnäyttelyssä. Tässä vielä tunnelmakuva. Hieno vanha rakennus ja kauniisti remontoitu ei kyllä ole mikään helppo näyttelytilana. Katto korkealla ja seinät leveällä, mutta kiinnityspaikkoja ei missään... No, silti sinne löytää joka vuosi satoja opiston ystäviä, toivottavasti jatkossakin, sillä näyttely on opistolle ja opistolaisille erittäin tärkeä näyttäytymisen paikka.

3 kommenttia:

Magedin kirjoitti...

Valtavan hiano ryhmäkuva. Tarttis yrittää kerriitä torstaina Loimaalle. Jos mää suaraan töistä sit kahautan paikalle.

kirsi kirjoitti...

Yhtä kylmältä vaikuttaa keli ulkona ja lämpöiseltä tunnelma sisällä kuin täällä ranskanmaalla!

Maija kirjoitti...

Eh bien, sanoi Poirot. Tunnelmat kepeät ja toiminnot ripeät. Ensi viikolla semmarit ja silleen. Arvaa vaan jännittääkö? Äitienpäivää ranskattarelle.