16. kesäkuuta 2014

Päivä marttana
Osallistuin viime viikolla ensimmäistä kertaa Martta-retkelle. Kojonkulman Martat ovat kansantaruston mukaan tehneet retkiä kaikkialle, jopa kuuhun. Tai sitten se oli se ainoa paikka, jonne he eivät vielä ole reissanneet. Kansantarusto on aina jotain muuta kuin totuus, vaikkakin hyvin lähellä sitä. En sitten tiedä oliko tämä torstainen reissu Köyliöön ensimmäinen, mutta joka tapauksessa pörhälsimme KAINO-tuotteen myymälään, sateen sattuessa. Mukava reissu, kauniita neuleita ja ihastuttava Elina otti meidät iloisena vastaan. Elina on Loimaan koulun kasvatteja, joten ymmärtäähän sen... (<- omakehu, paras kehu)
Kurkistakaapas Kainon nettisivuille tai käykää ihan paikan päällä, raikasta uutta suomalaista designia. Sateinen aamupäivä jatkui vielä Villa Linturissa kahvitellen ja Kuninkaanlähteellä poseeraten. Kiitos Martat.


En ostanut punaisia pilkkushortseja vaikka koossa löytyy ja neulos venyy.


Köyliön Villa Linturin hurmaava vessa


Vessan seinä muistutti kalligrafian opiskelusta! Siihen ei kuulu kesälomaa, 
vaan lähijaksoja osuu kesä-, heinä- ja elokuullekin ihan riittävästi...


Kankaanpäässä teimme viikonloppuna kultausharjoituksia...


Suloisen destianvärisen Kaino-pipon vein Espooseen eilen. Tässä suloposkinen pikkumies onnellisena!

4 kommenttia:

Magedin kirjoitti...

Siis herää kysymys mikset ostanut shortseja??!!

Maija kirjoitti...

Minun sulosääreni pysyvät tiukasti piilossa syyskuun alkuun asti. Silloin voi taas vetästä paksut sukkahousut jalkaan! Jaa-niin. Trenditietoiset käyttävät kesät läpeensä paksuja sukkiksia ja shortseja... Tänä juhannuksena voisi laittaa vielä raappahousutkin! Hauskaa Jussia ja terveiset kans.

Maija kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Magedin kirjoitti...

Kiitos, hyvvää juhannusta sinne! Olis tiätty kannattanu lähtee reisuun ittekki... Raappahousut ja laamapaita on ihan must ja onneks pipo on pääsä ympäri vuaden.