1. elokuuta 2014

Helle pehmentää

Helle on pehmittänyt olon. Juurikin jaksaa sen päivän pakolliset ja senkin saan onnekseni tehdä sisätiloissa. Läheltä seuraan työmiestä, jolle helle on kaikkein kauhistuttavin sääolo. Mitäs siinä teet, kun hiki vuotaa naamasta ja silmälasit on liikaa tai huurussa ja kämmenetkin hikoo? Tähän ikään on vaikea enää kuvitella, miten joku voi "ottaa aurinkoa"! Voi miten olisikin hienoa taas, jos maitomaisen vaalea iho olisi hienoa. Ja terveellistäkin. Kyllä D:tä voi nauttia purkistakin, mutta sädehoitoa ei.

Ja sitten pieni kesäkiertue suloisessa Suomessa:


Mäntän kuvataideviikoilla SuperPop -taidetta koko hallin täydeltä! 
Komiaa oli ja kokeilevaa, kiehtoo ja kauhistuttaa samaan aikaan.


Raumalla kesäpäivä kuljeskellen Pitsiviikoilla, poikkeamatta yhteenkään näyttelyyn! 
Rentottavaa ja hauskaa. Ravintola Gotossa www.ravintolagoto.fi oli ihan pakko sortua Sitruunasorbettiin. Kuvassa siis sorbetti, eikä suinkaan keitetty kananmua! Keksimuruja, valkosuklaata, kinuskia...mmm



 Kankaanpään raekuuron pikanäyte. Koulun käynti voi olla joskus niiiin  rankkaa. Peukalonpään kokoiset rakeet tärisytti maailmaamme ja hetkeksi tuskainen terien terotuskin pysähtyi. Näitä sääilmiöitä on heinäkuulle riittänyt. Kamalaa tuhoa katselin eilen tv-uutisista ja sisäpiiri tiesi kertoa, että ainakin Keiteleen kylä oli pimeänä ja sähköt pois ja kaupat kiinni jne.... Mutta nyt taas helle jatkuu, onhan huomenna taas Loimalla ROMPE. Tervetuloa.


Ei kommentteja: