22. helmikuuta 2015

Uusi kone!


Käsityöläiselle on erittäin tärkeää, että pysyy ajan hermolla. Ja joskus ihan hermona. Lauantaina saimme taas tietää uudesta koneesta, joka helpottaa suunnattomasti kalligrafin elämää! Vanhat valopöydät joutavat kaatopaikalle, (no ei tietenkään!!) kun nyt on mahdollista tämmöinen "kannettava" valopöytä, lightbox! Laitteen vahvuus/paksuus on muutaman millin, valon kirkkautta voi säätää ja sivulla on helpottavat mitat, sen voi kytkeä USB johdon kanssa vaikkas mihin... tai siis kaiken kaikkiaan tämä on saatava!

Muuten teimme kirjakääröjä, joiden nauhat menivät meiltä kaikilta ihan sekaisin... Luulin ymmärtäväni jotain nauhojen pujottelusta, mutta pah! Tänään tein koko päivän koulutehtäviä kotona ja Goethen runo tuli melkein jo tutuksi. Ulkoilmasta en tiedä mitään, vaikka ulkoilu taitaisi olla se paras hoito kaikkeen kutinaan ja kiukkuun.

Onneksi päästiin tästäkin talvilomasta ja arki alkaa huomenna. En ole oikein loma-ihminen, vapaat ehtoot sopii paremmin. Mutta nyt Muskettisotureita katsomaan, sitten on pyhä pulkassa. Hyvää viikon alkua.

Ei kommentteja: