23. toukokuuta 2015

Knit´n tag


 Käytiinpäs sitten Turussa. Aamulla satoi Loimaalla, kun starttasin Golfini ja huristin Ritvan kanssa Turkuseen. Autoon oli pakattu hienot tekstiiligraffitit ja niukka, mutta tarpeellinen valikoima ripustustekniikkaa.
Aurajoen rantamilla kohtasimme Outin ja Tanjan ja ryhdyimme ripustushommiin. Meidän puumme on numero 4 Tuomiokirkosta laskien, ihan Pinellan terassia vastapäätä. Hieno puu, jonka Outi oli tehokkaana meille varannut-kiitos! Ja aurinko melkein paistoi kun ripustelimme tekstiiliä ja kun saimme homman tehtyä, oli jo aika komea keli. Ei siis yhtään sadepisaraa Turussa! Mia ja Patu tulivat myös antamaan henkistä tukea ja niin oli puumme valmis aivan ensimmäisten joukossa. Tilkkunaiset taisivat saada pikkuisen aikaisemmin hienon puunsa valmiiksi. Tyytyväisinä ja tehokkaina ihastelimme Aurajoenrantaa, jonne siis tämän päivän aikana on pystytetty Knit´n Tag graffitinäyttely. Puut riisutaan 8.6., mutta silloin puissa onkin jo komea oma lehvästö.


Superkiitos Outi, Tanja, Mia ja Ritva sekä te kaikki, jotka olette tätä teosta olleet tekemässä Loimaalla. Aijalle erityiskiitos kankaan viimeisitä senteistä ja viimeistelystä ...
Nyt kannattaa käydä Turussa.

Ei kommentteja: