27. joulukuuta 2010

Joulun jälkeen

Arki tulee paketissa

Kyllä sitä pieni ihminen menee sekaisin pyhistä. Ei oikein tunnu maanantailta kaiken joulutouhun jälkeen, mutta onneksi postissa tuli tänään paketti Kauhavan Kangas-Aitasta! Siinä sitä taas on lankaa loimiksi ja kuteiksi. Tarkistin lähetyksen ja totesin, että kaikki tilaamani olivat tulleet. Ja tosi nopeasti- tilauksen tein torstaina!
Värillisistä kalalangoista ja moppilangasta pitäisi sukeutua kevätkaudella loimiripsimatto. Lisäksi pitäisi luoda kateliinoja varten kelta-valkoinen puuvillaloimi. Ihan selvästi ihanat joulunsävyt kääntyvät kevätväreiksi. Joulujuhlista päästyämme, kohta huomataan että pääsiäinen ja kevätjuhlat ovat ihan kohta. Ja mikäli aikoo vaikkapa kutoa kevätmattoja, pääsiäsiliinoja, rippi- tai häälahjoja, on syytä aloittaa suunnitelmat juuri nyt.

Joulukahvilla

Mutta sen verran vielä joulusta, että aloitimme uuden perinteen ystäväni Leenan kanssa. Lopulta päädyimme Kahvila Enniin kahville. Ihanat leivokset ja mukava jutustelu ystävän kanssa oli mitä parhain tapa valmistautua jouluun.

Hyötytekstiili

Ja sitten vielä pieni tunnelmakuva jouluvalojen kera. Ihan ite omin pikkukätösin tekemäni patalappu löytyi käsityöarkustani joulusiivouksen aikana. Täräytin siihen pari virkattua kukkaa ja hyötytekstiilini oli valmis. Värit sopivat vallan hyvin yhteen Screen Printing- kirjan kannen kanssa, joten siitä muodostuikin tämmöinen installaatio. Hyötykäyttöön patalappuseni ei siis vieläkään päätynyt. Näinkin voi käydä.

1 kommentti:

Magedin kirjoitti...

Juu, ei väkertäminen jouluun tyrehdy, vaan jatkuu aina vaan! Hyvää uutta vuotta Muhikselle ja blogille!!