10. joulukuuta 2010

JoulupajassaRautalankasydän

Viime viikonloppuna oli luvattua tunnelmaa opistotalossa. Perjantai-iltana ja lauantaina parikymmentä joulumielistä tonttua kokoontui valmistamaan kortteja, kransseja, enkeleitä ja himmeleitä. Opettajina häärivät Leena, Marjaana, Tiina ja Minna. Yläkerrassa Satulla oli grafiikan perusteet- kurssi. Iloinen naurun remakka kuului luokista ja välillä glögiteltiin aulassa Bing Crosbyn ja Frank Sinatran laulaessa haikeita joululaulujaan.

Leenalla oli olkipaja ja siellä opeteltiin tuon herkän materiaalin kanssa työskentelemistä. Lanka tahtoi kuulemma mennä niin solmuun, että hermo oli tiukalla ( siis ei Leenalla!) . Mutta valmista tuli. Himmeleitäkin on niin eri kokoisia!


"Minustakin tulee isona himmeli"

Paperinarusekamelska kranssikurssilla

Näihin aikoihin joulusiivous on aluillaan monissa huusholleissa. Mutta kun on vielä niin monennäköistä tekemistä, josta saattaa syntyä roskaa, pölyä, silppua ym.... Odotellaan vielä ainakin viikko ja mietitään sitten uudestaan!

Ja sitä paitsi vielä ei ole työkausi lopussa. Viikonloppuna vielä Steinernukke-kurssin kokoontuminen ja Keskeneräiset. Ja jos oikein kädentaidot kiinnostaa, eikä ehdi itse vääntää, kannattaa poiketa Heimolinnan joulumarkkinoille.

Ei kommentteja: