20. syyskuuta 2011

Boråsin kuvaterveisiä

Kasthallen- mattokutomon herkulliset yksityiskohdat koukuttivat

Textilmuseetin vanha kutomakone

Kastahallin kassapöydän ihastuttava asetelma

Ihana matkamme Boråsiin Väv-messuille on nyt tehty. Matka onnistui kaikin puolin mainiosti ja Anja ja Anna-Liisa olivat koonneet todella vaikuttavan ja upean ohjelmakokonaisuuden. Kävimme käsityöläispuodeissa, museossa, mattokutomon myymälässä, messuilla, lankakaupoissa ja kutomoissa... Kyllä nyt on aineksia, joilla työkausi on helppo polkaista käyntiin! Eilen katselimme Mallilän kutojien ja Hirvikosken tilkkuilijoiden kanssa kuvasatoa ja ideoimme omia kesän aikana muhineita ajatuksia.

Lisää kuvia on tulossa blogiinkin, kunhan saan tämän viikon aikana varsinaisen työvireen päälle ja opettajan työkassit pakattua. Kohta alkavat ne rutiinilähdöt, mutta sitä ennen on opeteltava uusi lukujärjestys; mitä, missä ja milloin?

Kaikille kanssamatkaajille lämpimät terveiset ja rannallejääneillekin oikein värikkäitä syysaamuja.

5 kommenttia:

Timpan blogi kirjoitti...

Hei Maija!
Käytiin taas Sosiaalisen median kurssilla ihastelemassa tätä Sinun hienoa sivuasi. Tuli paljon ihastelevia huokauksia! - terv. Timo

Maija kirjoitti...

Kiva, kiva! Iloista ja värikästä jatkoa vaan teille kaikille.

Teija Tiilimäki kirjoitti...

Hyvä , että Mellilän kudontapiiristä on tillut Mallilan piiri. En halua vinoilla kirjoitusvirheestä, mutta itse en ole huomannutkaan , miten syntymäpaikkani nimi muuttuu yhtä kirjainta muuttamalla. -Olen siis entinen mallilalainen. Terv. Teija T.

Maija kirjoitti...

Heipä hei, ex-mallilalainen. Kyllä näitä sattuu- kiritusvihreitä. Mutta hyvä kun idea selviää ja sitä paitsi Mellilässä kudotaan ihan mallikkaasti, joten joskus virhe osuu kohdalleenkin? Kiitos myös terveisistä ja tervetuloa visiitille Vanhaan Elmiiraan.

Teija T. kirjoitti...

Hei vaan! Tarkoitus on poiketa,niin hyvältä puotinne vaikuttaa. Kuin myös blogisi; Kirsi mulle tästä blogistasi vinkkas , Kankaanpäässä kun oltiin taas kirjoittamista opettelemassa. Pirteää syksyä niin opettajana kuin yrittäjänäkin. Molemmat siivut ovat kyllä antoisia. :)