14. syyskuuta 2011

Hurrikaanit ja kädentaitajat

Lähtötunnelmia

Samaan aikaan kun taivas vihmoo vettä Loimaalla, Hirmumyrsky Katian jälkimaineinkeja siivotaan Ruotsissa. Turun Sanomat kertoi tänään, että varsinkin etelä- ja länsiosissa Ruotsia myrsky teki tuhojaan. Muuten myrskyt ja tuulentuiverrukset kuluvat normaaliin syksyyn, mutta nyt vähän enemmän kiinnostaa, kun olemme illalla lähdössä laivalla Boråsiin Väv-messuille.
Jatkamme satamasta turkulaisten ja paraislaisten kanssa huomenna kohti etelää. Bussimatkalle pitää varautua matkakäsityöllä. Etsin sopivaa virkkausmallia muutamana iltana ja päädyin Inside Crochet-lehden perhosmalliseen boleroon. Boleron rakenne on mielenkiintoinen ja aikani ohjetta käännettyä luulen päässeeni perille, miten se valmistuu. Alun jälkeen virkataan vaan pylväitä ja pylväitä - oikein sopiva seurustelu- ja matkakäsityöksi.
Ostorajoitin on päällä ja tyydyin varastoissani olevaan lankaan, joka vastasi kutakuinkin ohjeen lankaa. Tapion Langasta joskus vuosia sitten ostamani Drops Fabel sukkalankaa on helppo virkata. Kierre on oikein sopiva.

Jos haluat lisää kaikkea hauskaa käsitöiden ja nettisivujen maailmasta, opistomme kurssi Kaksi nurin, tietokone oikein, voi viedä sinut ihan uusiin maailmoihin käsityön alalla.

Olihan Turun Sanomissa toinenkin hurrikaaniuutinen. Hurrikaani-Loimaa lentopallojoukkue on vahvistanut rivejään latvialaisella maajoukkuepelaajalla Aivars Petrusevicsilla. Valmentaja Kakko kertoi miehen olevan huippukunnossa, iloitkaamme siitä. Iloitkaamme myös siitä, että Loimaan Jankon pikkujuniorit jaksavat harrastaa ja valmentajat valmentaa. www.hurrikaani.fi ja www.jankko.fi

Myrskyistä selvitään ja ensi viikolla aloitan oman opetustyöni. Innokkaana taas kauden alussa, ehkä vähän reissusta väsyneenä, mutta kuitenkin!
Vi ses!


Ei kommentteja: