20. huhtikuuta 2012

Kevään keltaista


Harmillisen epäselvä kuva harvinaisen mielenkiintoisesta sidospinnasta

Nyt on valmista. Heimolinna odottaa näyttelyvieraita huomisaamu kello 10 alkaen. Rankka rakentaminen on nyt takana ja voimme kolmen päivän ajan nauttia opiskeljoiden aikaansaannoksista. Vielä en ole laskenut kädentaitoalan tuotosten kappalemäärää, mutta satoja niitä on. Aika sovittaminen on väreissä, jotta katsojalle voisimme tarjota mahdollisimman herkullisen kattauksen. 
Uusi näyttelypaikka antoi uudenlaisia mahdollisuuksia tuotteiden esillepanoon. Heimolinnan eteisaulan jykeviin pilareihin teimme tilkkugraffiteja, kahvion parvelle koottiin luontovalokuvanäyttely ja mattokavalkadi. Kannattaa muuten kiivetä Heimolinnan toiseen kerrokseen, ei yksin kahvion ja arpajaisten vuoksi, vaan parvelta avautuvan hulppean näkymänkin takia. Monesti kävimme näyttelyn rakentamisen aikana arvioimassa kokonaisuutta korkealta ja kaukaa. Tähän ei ollut opistotalossa mahdollisuutta, vaikka muuten taidan sinne näinä päivinä vielä kaivata. 
Oma olo ja rauha oli upeaa aikaa. Sitä kadehtivat monet kollegat pitkin Suomea. Mutta nyt on nyt ja huomenna, sunnuntaina ja maanantainakin on kevätnäyttelyn aika. Tervetuloa.

Ei kommentteja: