12. elokuuta 2012

Pää pensaaseen


Kurkistus marjapensaaseen

Nyt on kuulemma se aika jolloin täytyy pistää pää pensaisiin ja kerätä vitamiinit talvea varten. Semmoisia hamstereita me ihmiset olemme. Talouskoulu jäi aikanaan käymättä ja hamstraamiset ovat olleet lähinnä lankoja ja kankaita yms. käsityöihmisen tarvekalua. Kirsi-ystäväni kanssa olemmekin päätelleet, että meillä homma ei koskaan jää välineisistä kiinni. Hommaan tarttuminen taitaa olla se yleisin syy, jos mitään ei valmistu.
Sen verran kuitenkin olin Orippäässä, että kuvan sain otettua ja ämpärillisen nypittyä- ei kovin ihmeellistä. Seurusteluksi meni sekin reissu!


Tästä se lähtee...

Mutta nyt taas sorvin ääreen ja blogikirjoituksiin. Kuvan ruusu on Jokioisten näyttelyn avajaisista. Kolmen naisen Kesäisiä tarinoita- näyttelymme oli tänään auki viimeistä päivää. Jatkoaikaakin on kyselty, joten purkaminen tapahtunee vasta myöhemmin tällä viikolla.


Kesäpeitto

Kesäpeitto valmistui viimeisimpänä työnäni näyttelyyn. Maalaus silkkikankaalle on tehty jo viime keväänä Loimaalla ja tikkaus ja päärmäys tehtiin Keiteleellä. Värit ovat peräisin Suomen luonnosta ja vähän muualta. Valkeakoski opiston kurssilla on tekemisen meininkiä ja Humalajärjen Maarit aivan uskomattoman innostava opettaja! Elokuun aikana olen menossa uudestaan oppiin ja jos ei muuta, niin ainakin innostus tarttuu!


Jokioisten Tapulimakasiinin hirsiseinää

Näyttelyiden rakentaminen on mukavaa hommaa ja aivan erityisen hauskaa meillä oli Empun ja Tiinan kanssa. Tapulimakasiiniin oli aikas helppo rakentaa ja jykevät hirret olivat jo sinänsä näkemisen arvoiset.

Opistotyö alkaa vasta syyskussa, mutta jo nyt on Loimaan työväenopiston kurssiohjelma nähtävillä netissä. Painettu opinto-ohjelma jaetaan talouksiin viikolla 34 ja ilmoittautumiset alkaa 27.8. Opinto-ohjelma on viime vuoden tapaan painettu yhdessä Auranlaakson opiston kanssa. Aina tulee joitain muutoksia, joita ei voitu tietää ohjelman painoon mennessä, mutta epäselvissä tapauksissa palvelee opistojen toimistohenkilökunta. Jännityksellä me opettajat taas odotamme, miten kurssit täyttyvät. Olkaahan näppäimillä ja ilmoittautukaa taas innolla. Mekin olemme syyskuussa taas ihan iskukunnossa!

Ei kommentteja: