3. syyskuuta 2012

Riviin järjesty, osa 2


Väripastat Valkoisissa ämpäreissä, somasti rivissä


Maarit Humalajärven näyttely Hauholla


Pikaisia neliöitä kerrospainatuksellisesta kankaasta...


Pikaiset neliöt somasti rivissä


Ja lopuksi polttopuut ensi talveksi, somasti rivissä

Järjestys se olla pittää, sano. Viime aikoina olen keskittynyt riveihin. Ks. edellinen blogikirjoitus Huovinrinteeltä. Sittemmin olen laittanut riviin kasviväripastoja, tilkkupalasia ja viimeksi tänään klapit liiteriin. Se on semmoista järjestyksen kaipuuta, tokkopa sen avulla järjestystä huusholliin tulee, mutta ainakin ajatuksia voi laittaa jonoon ja riviin silloin kun tekee yksinkertaisia työtehtäviä.
Samalla kun laittaa klapeja riviin, voi mielessään laittaa opetustunnit riviin ja niille aiheet... Sunnuntaihin mennessä tulisi olla ainakin Keskeneräiset- kurssin ajatukset ja aiheet rivissä. Opiskeljoita on ilmoittautunut oikein kiitettävästi ja silloin on opettajankin helppo aloittaa työkausi. 
Muutamille Loimaan työväenopiston kursseille, kädentaitoryhmiin kaivataan kuitenkin vielä lisää ihmisiä. Älkää toki jääkö  empimään, vaan reippaasti vaan luuria käteen ja soitatte Liisalle toimistoon. Kudontakurssit täyttyivät nopeasti, mutta tilkkupiirissä, nypläyksessä ja vaateompelussa on vielä paikkoja. Lisäksi mukavat viikonloppukurssit kaipaavat lisämiehitystä. Uusia kursseja ei kannata pelästyä, vaan rohkeasti vaan farkkukassikurssille, punontaan ja vanhojen tekstiilien kimppuun. Nyt on aika harrastaa!

Ihana oli käydä Maaritin tekstiilinäyttelyssä Hauholla. Siellä olivat rivissä pienet, sievät ja niin naiselliset teokset. Näyttely on avoinna vielä tämän viikon. Suosittelen.

Uumalla -näyttely Vihavuoden koskigalleriassa 
Näyttely on auki 1.-9.9. klo 12-18 joka päivä.

Aurinkoisia puintikelejä

Ei kommentteja: