30. syyskuuta 2012

Susia ja valonpilkahduksia


Se on aurinko!

Tänään näin ensimmäisen kerran suden - villissä ja vapaassa luonnossa siis. Vampulan vanhoissa maalaismaisemissa, sunnuntaiaamuna puoli kahdeksan aikaan! Siis kaksi sutta jolkotteli pitkin sänkipeltoa, toinen kaverista pysähtyi ja katseli meitä suoraan. Matkaa oli turvalliset 100 metriä, mutta autosta ulos tulimme ja Kirsi yritti kovasti kuvata olioita.  Olimme niin kiihdyksissä, että loppumatka meni ihan luonnon ihmeitä ihmetellen. Susiparin jälkeen kohtasimme vielä  peuraparin ja  ihastelimme joutsenpariskunnan lentoa...Valtavia luontoelämyksiä VW Golfin kyydissä :-)

Liekö nuo Vampulan sudet olleet niitä, jotka ovat napsineet kotikissoja oikein urakalla samoissa maisemissa? Aikas turvattomalta tuntuu varmaan mm. pikkukoululaisten vanhemmilta ja kotieläinten omistajilta. Olivat ne aikamoisen kokoisia, pedon elkeet ja lentävä juoksuaskel ...

Tänään oli kaunis aurinkoinen päivä. Vaahteranlehdet hehkuvat upeissa väreissä ja aurinko vielä hehkuttaa lisää. Voi kun näitä saisi tilata netistä, näitä kauniita ja kuivia syyspäiviä!



1 kommentti:

Eija kirjoitti...

No hui, vai että susii. No niitähän meillä tietenkin on, mutta en ole nähnyt kuin Ähtärin eläintarhassa.