2. toukokuuta 2013

Luulitte varmaan

Tiedetään. Melko vähiin on jäänyt kirjoittelut  viime aikoina, Aika on mennyt mukavasti työkiireissä ja jos joku vapaa hetki on koittanut, olen vaan ihmetellyt saamattomuuttani. Mutta nyt olen käynyt virkistäytymässä oikein ulkomailla saakka. Yhdessä kalligrafiaopiskeljoiden kanssa käväisimme Dublinissa ja Lontoossa! Ja niin kuin olin pari vuotta vannonut, että lentämään ja lentokoneeseen minua ei saa enää mikään. Ja taas mentiin.

Matka onnistui oikein hienosti. Mikäs siinä, kun keski-ikäiset naiset tutkivat keskiaikaisia kirjoituksia! Pelkkää lystiähän se oli.

Ihan oikeesti näimme paljon muutakin kuin vanhoja manuskriptejä ja sattumalta löysin myös Textile &Fashion museolle ja siellä Kaffe Fassetin upeaan näyttelyyn. Esillepanokin olin huikaisevan hieno. Siellä olisi voinut viettää pidempäänkin aikaansa, mutta aina ei pysty.

Tässä teille muutama herkkupala "saaristoreissulta".

Yritän ryhdistäytyä ja kirjoitella hiukan tiiviimmin, varsinkin nyt kun on vielä hienoja matkakuvia tarjolla. Erinomaisen mukavaa toukokuuta kaikille värien ja kirjainten ystäville.


1 kommentti:

Eija kirjoitti...

Varmasti oli antoisa matka, näyttää kuvatkin niin mahtavilta :)