11. marraskuuta 2010


Mallasleipä Kodin Pellervon mukaan

Onkohan olemassa naisjoukkoa, missä ei jossain vaiheessa ryhdytä puhumaan resepteistä ja leivonnaisista. Vuosien varrella olen saanut kädentaitoryhmissä maistaa uskomattoman hienoja herkkuja ja jaettavana on ollut myös reseptejä. Kävipä tässä syksyn mittaan, että selailin Kodin Pellervoa, jossa oli houkuttelevia kuvia räsymatoista. Mutta kuinkas ollakaan, myös leipäreseptejä! Muistattehan sen saviruukun, joka on nyt pölyttymässä ylähyllyllä? Keittiöjakkara alle ja kiivetkääpäs nyt heti hakemaan savipata esille. Kodin Pellervossa, Tammikuu 2010 on aivan ihastuttava mallasleivän ohje. Testattu on ja leivän rakennekin on onnistunut.
Tällä viikolla olen saanut maistiaisia myös amerikkalaisista suklaahippukauraleivistä. Valmistautukaa kädentekijät leipomalla Isänpäivään.

Pistäydyin Seijan piirissa ja siellä vasta tuotekehitystä on. Ajatelkaas nyt; kirjottu pöytäliina, joka tulee täsmäkäyttöön. Liinan esiteltiin "lehdenlukuliinana". Tietysti. Tummalla pellavakankaalla ei tule heti näkyviin painomusteet! Hieno oivallus.Lehdenlukuliina

1 kommentti:

Magedin kirjoitti...

Ja kun tarpeeksi leipoo, pääsee Tallinnaan!