14. helmikuuta 2011

Hyvää Ystävänpäivää kaikille





Tämä kirja takaa makeat naurut!

Kaikkea sitä sattuukin! Olemme tutustuneet vaihtoehtoiseen harrastamiseen ja lueskelleet ryhmissä Taina Kinnarin toimittamaa kirjaa Ei menny niinku Strömsössä. Ihan mahdottoman hauska opus, johon voi joko samaistua tai sitten tuntea myötätunnon ja vanhingonilon sekoituksesta elämisen riemua! Pankaas lukien. Marjatta lainasi kirjan minulle, jos vaikka ryhmissä on joskus tylsää... No ei ole tylsää ja ihan oman Ei menny niinku- kirjan voisi saada aikaan, kyllä sen verran hauskoja juttuja vuoden mittaan ilmenee. Esimerkiksi otetaan viikonlopun nallekurssi. Katsokaa nyt tätä kuvaa! Hyväntahtoista hauskaa saa aina, mutta kyllä tähänkin kuvaan piti lupa kysyä, kiitos siitä!
Hups!

Ei menny tassut ihan oikeille paikoilleen ensimmäisellä kerralla, mutta onneksi nivelet kestivät ja sekä jalat että kädet osoittavat nyttemmin samaan suuntaan.
Niin mielelläni tarjoaisin kaikille ystävänpäivän kunniaksi taivaallista suklaamarenkikakkua, mutta laitan vaan tähän Raijan leipoman kakun kuvan.


Raijan suklaamarenkiunelma


Torstaina syötiin ja hyvää oli. Kiitos. Oma kakkuni voisi ennemminkin näyttää samalta kuin em. kirjan sivulla 117 oleva lihamureke... Ei kovin viettelevä. Kysykää kirjastosta tämä riemukasta kirjaa. Ihan yhdeltä istumalta sitä ei voi läpi selata. On se niin naurattava!
Riemukasta matkailuakin on tiedossa; syyskuussa teemme matkan Boråsiin Väv-messuille. Lähiaikoina saan lisätietoja hinnoista ym. Neljän päivän reissuun kannataa ottaa mukaan hyvä ystävä, hyvä kirja ja käsityö. Mitäs sitä ihminen muuta tarvisee?
Aurinkoista Ystävänpäivää!

Ei kommentteja: