21. elokuuta 2011

Ehtii, ehtii - hyvin ehtii!

Ihanat siniset ideat Jokiläänin kevätnäyttelyssä

Kesä ei suinkaan ole vielä ohi. Elokuussa ehtii vielä laittaa alulle kesäkäsityön, jos ei vielä ole ehtinyt. Katsokaapas nyt vaikka tuota sinistä virkattua mattoa. Afrikkalaisen kukan mallia voi soveltaa moneen materiaaliin. Trikookuteesta virkattuna siitä tulee vallan viehättävä pikku matto. Ja jos kauniita kesäpäiviä riittää, saapi siitä isommankin. Virkkaus ei ole säästä kiinni. Yhtä rentouttavaa se on ulkona auringonpaisteessa kuin sadesäällä sisällä pirtissä.

Vähitellen on ryhdyttävä jokavuotiseen siivousurakkaan työhuoneella. Kesän aikana ilmestyneet alan lehdet, leikatut lehtileikkeet, kursseilla otetut valokuvat, sekalaiset kokeilut ompelukoneen kanssa ym. ym. olisi syytä järjestää lähtökuntoon. Kuukauden päästä kun alkaa taas opiston hommat täysillä. Ihmettelen vaan kuka kumma kiilasi näyttelyn järjestämisen Turun Gullkronan Gallerii Campuksessa tähän väliin?

Ihan oikeesti siis 5.-29.9.2011 mulla on näyttely Turussa em. paikassa. Ensi viikolla valmistelen näyttelytyöt kuntoon ja vasta sitten työhuoneen siivous....

Aurinkoisia puintikelejä ja virkkausintoa.

Ei kommentteja: