16. elokuuta 2011

Ystävien viikko

Tämäkin nähdään vielä valmiina

Viime viikko osoitti karulla tavalla, että ystävien tuki ja apu on joskus ihan korvaamaton. Onneksi olen saanut hyviä ystäviä ja toivottavasti voin joskus olla heille yhä suurena apuna, kuin he ovat nyt olleet minulle. Asiat heittävät joskus niin lujasti häränpyllyä, että omat tiedot, taidot ja ennenkaikkea voimat eivät meinaa enää riittää. Mutta vanha totuus "peruuksille potkimisesta" toimii. Ainakin se toimi minun kohdalla. Yhtäkkiä sitä huomaa taas touhuavansa kuin ei mitään. Kaverit auttaa ja siitä suuri kiitos heille.

Pääsemme kuin pääsemmekin odotetulle Boråsin matkalle ja Väv- messuille syyskuussa! Sieltä me opettajat ja opiskelijat saamme varmaan hienoja ideoita ja oivalluksia kotimaiseen tekemiseen kudonnan ja muun kädentaidon alueella. Loimaalaiset ja turkulaiset löysivät yhteisen sävelen ja pelkästään yhteinen reissunteko tuottaa jo uutta ja reipasta mieltä tulevaan työkauteen.

Työkauden alkuun Loimaalla on vajaa viisi viikkoa. Vielä pitää paljon tapahtua opistotalolla, jotta ensimmäinen kerros on opiskelijoiden ja opettajien käytössä. Luvattu on ja loppukiriä nyt vaan odotellaan. Paljon on ryhmille saatu uusiakin toimipaikkoja kouluille.

Ilmoittautuminen opiston kursseille alkaa 5.9. klo 10-18. Ilmoittautua ja kursseihin tutustua voi myös Hirvihovin messuilla 9.-10.9. Sinne tuomme osastollemme uusia houkutuksia. Messuilla olemme myös vastaamassa kysymyksiin ja ainahan voi esittää uusia kurssitoiveita, keväälle tai seuraavalle työkaudelle. Tapaamisiin.

1 kommentti:

Magedin kirjoitti...

Bra, että Borås rulettaa sittenkin! Jos vielä joskus päätät järjestää toiviomatkaa siihen suuntaan, niin hyppään mukaan...;-)