28. helmikuuta 2014

Tarkkaavainen lukijaTarkaavainen lukija huomautti blogistille, että nyt näkyy jotain omituista. Niinpä niin. Hetken tai päri päivää saattoi olla muutama omituinen rivi blogissani. Ei otsikkoa, ei tekstiä, vain päivämäärä. Tämä saakoon nyt selityksen: olen hieman valaissut blogin teon ihanuutta koulussa. Esimerkin ja kokeilun tuloksena omaan blogiini sitten jäi tämmöisiä epämääräisyyksiä. Mutta nyt ne on poistettu ja eletään taas järjestyksessä.

Tänään halusin ilahduttaa teitä pikku virkkausidealla. Tämä kuva on Lontoosta (olen muuten käynyt Lontoossa!!) ja virkattuja koruja ja härpäkkeitä näkyi monenlaisia. Kukkia, helmiä ja brodyyriä samassa kuvassa! Taitaa olla kevät tulossa, kun tämmöisiä ehdottelen.


 
Mutta mikään ei voita kunnon räsymaton tunnelmaa. Farkkua ja lakanaa ja jotain joustavaa, siinäpä matonkutojan onnistumisen salaisuus. Suomen Tilkkuyhdistyksen uusimmassa jäsenlehdessä oli ideoita, miten kuluneen räsymaton puretusta kuteesta tehdään tilkkutaidetta! Olin luullut, että räsymatto on  kierrätyksen viimeisin niitti silloin, kun kulunut matto palvelee vielä kalustovajassa tarktorin istuimella! Niin sitä luulee. Ekotekoja on monenlaisia.

Ei kommentteja: