19. helmikuuta 2014

Villahameen kohtalo

On helmikuu. Ulkona +3 astetta. Pehmeä santa kengän alla ei narsku samanlaiesti kuin pakkaslumi. Vuohenputki puskee kukkapenkistä ja lintuset laulavat kuin maaliskuussa. Suomaliset hiihtosankarit hiihtivät kultaa ja hopeaa ja kiekkomiehet taistelevat Venäjää vastaan.
On talviloma. Ajattelin tehdä niitä näitä ja saattaa muutama keskeneräinen työ päätökseen. Jo viime talvena aloitin villahameen virkkauksen, mutta kesken jäi. Nyt virkkaan helmaan pientä pykäreunusta. Taitaapi jäädä kotihameeksi, mutta tulee ainakin valmiiksi.


Talviloman jälkeen alkaa viimeinen neljännes opistoelämää kohdaltani. Kaikille opiskelijoille oikein mukavaa talvilomaa ja ensi viikolla sitten viimeinen rutistus. Loimaan työväenopiston kevätnäyttely Heimolinnassa 11.-13. huhtikuuta ja silloin taas  upeat kädentaitoryhmissä valmistuneet tuotteet saadaan esille kaikkien ihasteltaviksi. Mutta sitä ennen nautitaan yhteisistä hetkeistä koukkujen, puikkojen, sukkuloiden, neulojen ja lankojen kanssa!

Nyt on pakko seurata kiekko-ottelu loppuun. Tällä hetkellä 3-1 Suomelle ja vielä vajaa 9 minuuttia aikaa. JaTuukka torjuu! Palataan asiaan....2 kommenttia:

Magedin kirjoitti...

Nyt vaan venäläistähdille villahamoset päälle ja Siperiaan! Mahtava ottelu, kolmas erä jännitti ihan sairaasti. Kiitos vielä eilisestä molemmille elmiiroille!

Maija kirjoitti...

Ei tarvitse hametta Aino-Kaisa, Kerttu, ei liioin Iivo tai Sami. Leijonatkin raapaisivat kivasti naapurin poikasia! Mukavaa jännitysviihdettä loman lomaan.Ja elmiirat kiittää, kumartaa ja ymmärtää.