18. toukokuuta 2011

Ihminen voi...

Home hymyilee kameralle

Kyllä ihminen voi kiinnostua ja innostua niin monenlaisista asioista. Niinkuin nyt vaikka homeesta. Ihailimme kilvan tiistaina värjäysmäskiemme pintaan syntyneitä kasvustoja! Arvailimme ja tuoksutimme ämpärien arvoituksia. Ja sitten vielä käytimme mäskit kontaktivärjäykseen, teimme rullatorttuja sipulinkuorista, vaahteransilmuista, pajunkuorista ja kaikesta siitä mössöstä, johon normikansalainen tuskin koskisi ollenkaan.

Sipulitortun rullausta

Ihana kurssi kääntyy lopuilleen ja kankaat ovat vaihtaneet väriään. Valkeakoskella ollaan kovasti innostuneita bourrette-silkistä ja saattaapi innostus tarttua loimaalaisiinkin. Kunhan kaikki kankaat on höyrytetty, pesty ja silitetty alkaa suunnittelu. Mitähän näistä oikein tekisikään. Uskoisin, että ainakin jotain tulee syksyn näyttelyyni. Katsotaan.

Bataatti voi hyvin

Ja tässä tämä kauan kaivattu ja odotettu kasvun ihme. Virttaalaisten antama hoidokki on nyt oikein hyvässä vauhdissa ja puskee versoa. Toivo elää, että kasvusto kiipeilisi vielä tukikehikoonsa asti kesän aikana. Mielenkiintoista.
Mielenkiintoinen on myös Loimaan ammatti- ja aikuisopistosta valmistuvien artesaanien näyttely ArtTyynelässä. Pankaas poiketen, näyttely avoinna vielä torstaina ja perjantaina klo 12-19.

Ei kommentteja: