31. toukokuuta 2011

Toisen onni on toisen muuttokuorma


Muuttomaisemia


Hissikuilun partaalla


Näin se käy. Opistotalomme toinen kerros muuttuu kesän aikana Loimaan taidetaloksi. Kaupungin lahjoituksena saama taidekokoelma saa vihdoinkin tyyssijansa. Harmi vaan, että siinä hötäkässä on unohtunut opistomme tilantarve. No eiköhän se tästä. Saamme pitää sentään ykköskerroksen ja kellarissakin on vähän opetustiloja. Mutta muutto on kuitenkin edessä ja tänään sitten ensimmäisen kerran oikein kunnolla muutimme. Pahalta tuntuu, kun joutuu luopumaan tavarasta- vaikkei se omaa olekaan. Tilaa on enää puolet entisestä ja tavara ei kerta kaikkiaan mahdu. Lisäksi tuntuu, että nyt se tapahtuu kauhealla kiireellä, eikä ehditä oikein kunnolla miettimään mitä on säästettävä ja mikä heivattava....


Kovalla hädällä olemme keksimässä tulevalle kaudelle tiloja kokoontua. Opinto-ohjelmaa rukataan koko ajan ja kädentaitoaineet taitavatkin jo olla kunnossa. Kaikkea kivaa on siis tiedossa.


Bataattini on ensimmäistä päivää ulkona. Versot ylettyvät jo liki kahteen metriin joten kasvuvauhti on odotusten mukainen. Lisäksi kävin eilen pikaisesti puutarhamyymälässä ja mukaan tarttui monenmoista. Illalla täytyy kaivaa kuoppaa toiselle ja varoa, ettei sitten itse siihen lankea.

Hyviä puutarhakelejä on luvassa!

Ei kommentteja: