25. toukokuuta 2011

Kurssilta toiselle

Lontoon muistoja by Margaret Beal




Kyllä on ollut menoa ja meininkiä koko toukokuu. Vähempikin olisi riittänyt, mutta ken leikkiin ryhtyy, se leikin kestäköön. Ja kokemuksien keräämistähän tämä elämä parhaimmillaan on. Ihana Valkeakosken kurssi tuli eilen päätökseen. Ihailimme toistemme kankaita ja ihmettelimme, mitä niistä sitten joskus mahtaakaan tulla. Onneksi opettaja kertoi, että mitään kiirettä ei ole loppuviimeistyksellä. Annetaan siis värien vaikuttaa oikein kunnolla...




Lauantaina olin Humppilassa Sarin kolvikurssilla. Vihdoinkin pääsin kokeilemaan ohjatusti kolvin käyttöä. Olin ostanut ihanan kynäteräisen kolvin itse Margaret Beal´ta, tietämättä millaisen huippuostoksen teinkään. Nyt sekin selvisi. Bauhausin ja Ohlssonin kolveillakin kolvattiin, mutta sirompaa jälkeä teki tämä "soldering iron with a very fine tip". Kunhan kesä etenee, lähden erakoitumaan mökille kolvi ja organzaröykkiö mukanani!




Viimeistä viedään ja savotta Loimaan ammatti- ja aikuisopistossa on perjantaina tältä haavaa ohi. Oli rankka, mutta antoisa keikka. Toivottavasti en kovin paljon saanut papereita sekaisin, ja onhan tässä kesä aikaa selvitellä...Nyt on rakenteilla kankurimestarista kertova näyttely Loimaan kotiseutumuseoon ensi kesäksi. Tänään olin opiskelijan kanssa suunnittelemassa tilan käyttöä ja huomenna lähtee varsinainen rakentaminen alkuun. Loimaa-Seuran sivuilta kannattaa seurata tilannetta. Näyttelyn avajaiset on 11.6.2011.




Nyt alkaa se viimeinen selonteko opiston tulevasta ohjelmasta. Aikas paljon on jo taitoaineiden kurssit koossa, mutta pientä fiilausta tehdään koko ajan. Uusia kursseja on tulossa, mutta niistä ei vielä paljon hiiskuta. Mutta muistakaa nyt ihmeessä varata paikkanne VÄV-messuille! Joko Matka-Viitalasta tai sitten minulta. Huippumatka, huippuseurassa- näin vaatimattomasti kertoen. Syyskuun 14.-18. päivä on matkan ajankohta ja pari päivää menee messuillessa. Pari matkanteossa laivalla ja bussilla. Vierailemme messujen lisäksi myös kirkkotekstiiliateljessa ja painokangastehtaalla!


Ei kommentteja: