1. toukokuuta 2011

Vappua ja odottelua

Kevään vihreää räsymatossa

Aurinkoista, mutta kylmää Vappua kaikille. Häistä on selvitty ja jääkiekon MM-kisat ovat seuraavien parin viikon aikana jännityksen kohteena. Ensimmäinen peli meni kunniakkaasti. Eilinen Norjan voitto Ruotsista nostatti mielialoja myös oikein mukavasti! Tässä olikin urheilukatsauksemme tänään...

Täkänätyynyt

Siirtelin kamerastani loputkin näyttelykuvat tietokoneelle ja luulenpa, että saatte muutamia otoksiani katsella pitkin pitkää kesää. Ja tarkoitus on tietysti, että opiston kurssit täyttyvät syksyllä taas innokkaista käsintekijöistä- niin vanhoista tutuista, kuin uusista rohkeistakin.


Talotilkkukassi ja pitsinalle trikoomatolla

Kun katselee näyttelykuvia näin parin viikon kuluttua ja tekee pieniä rajauksia, huomaa miten taidokkaita töitä näyttelyssämme olikaan esillä. Kuvasin eri luokkahuoneet melko nopeasti enkä keskittynyt oikein hyvin. Mutta onneksi kuvaaminen toimii semmoisena muistin jatkeena ja rekisteröi nekin asiat, joita ei kunnolla huomaa kuvatessaan. Kuvien laatu ei ole huippuluokkaa, mutta muistinvirkistyksenä toimii oikein hyvin. Ja niin se on, ettei sekään laji ole välineistä kiinni. Upeita luontokuvia oli opiston seinillä näytillä, eikä kuulemma läheskään kaikilla mitään huippukalliita kameroita ole.

Luontokuvausta

Ja sitten nuo ihanat ikonit! Asiaan perehtymätönkin hiljenee ja rauhoittuu ikonien edessä. Saimme ikonit tänä vuonna kauniisti esille yhdessä kirjonta- ja nypläystöiden kanssa. Luokassa oli myös Käspaikka-kurssin upeat etupistokirjonta liinat. Lisää kuvia tulossa...

Pihlajankukka-liina ja ikoni

Täällä Loimaalla sataa vähän väliä pikkuisen lunta, räntää ja vettä. Kevään tulo on varmistunut. Toukokuun alkuun kuuluu "todennäköinen sää". Malttamattomana odottelemme me pellottomatkin pelloille lähtöä. Taitaa osua taas Äitienpäivään! Sitä odotellessa, hyvää kevättä.

Keiteleeltä pääsiäisenä

Ei kommentteja: