17. joulukuuta 2013

Suklaakalenteri 17


Muistan kun ensimmäisen kerran sain maistaa Guylian suklaakonvehteja. Simpukan ja merihevosen muotoiset ja ihmeellisen kirjavat herkut tarjottiin isosta rasiasta. Näkymä oli melkein vastenmieleinen. Suklaahan muuttuu harmaaksi ja kirjavaksi kun se on vanhaa. Niin ainakin silloin luulin. Lisäksi meren herkut, simpukat, äyriäiset ym. eivät mielestäni kuulu kädellisten ruokavalioon...Taisin jättää ensimmäiset suklaat syömättä. Sittemmin uteliaisuus on voittanut. Tämäkin suklaa kuuluu nykyisin jo suosikkeihini. Belgialainen suklaa on nyt saatavilla myös arkisemmassa muodossa, Kuvassa oleva patukka on ostettu Loimaan Tokmannilta, kassajonossa, hetken mielijohteesta ja todelliseen tarpeeseen!
Ne isot rasiat kuuluivat aina kummitätini joulupöytään iki-ihanan Wiener Nougatin kanssa.

1 kommentti:

Kesänaapuri (@kesanaapuri) kirjoitti...

Oi, mäkin tykkään Guylianeista tosi paljon. Mietinkin jo, että mistä hienosta kaupasta tuollaisia patukoita saa, mutta ei näköjään tarvi lähteä isolle kirkolle asti, kyl tääl Loimaal on kaikkee :D