14. tammikuuta 2011

Viikot vierii

Kuurankukka-matto

Niin alkoi taas opistojen kurssit ja vauhti on ihan entisellään. Kutojat olivat tuskin joululomaa pitäneet, sillä kangaspuita oli tyhjentynyt ja uusia loimia suunniteltiin ja malleja etsittiin innokkaaasti. Vesikoskitalon kutomolla oli syntynyt ihastuttava karvalangasta ja pellavanarusta tehty salinmatto! Matolle tuli pituutta hulppeat kolme metriä ja leveyttäkin oli yli 150 cm. Jokaisen tytön olohuoneeseen ei moinen komistus mahdu, mutta kaikki me sellaisen olisimme omaksemme ottaneet. Samaan loimeen jatketaan nyt sinisen ja harmaan sävyisillä langoilla...aah!

Tallattua ja taattua tunnelmaa

Mutta aina on paikkansa myös perinteisellä räsymatolla. Nyt alkaa olla hyvä aika kaivella vanhat leikatut (ja ne leikkaamattomat) kuteet esiin ja suunnitella ihkuaito kesämatto. Kevään kudontakursseilla on vielä tilaa!

Mohair-kissa

Viikon päästä alkaa opistolla kauan odotettu Nallekurssi. Vanhanajan nallekarhu ommellaan kokonaan käsin, täytetään puulastulla ja kauniiksi lopuksi nalle saa aidot lasisilmät! Ihania uusia mohairkarvoja tulee kurssilaisille perjantaina ja niitä odotellessa kannattaa fiilistellä vaikka tämän kisukuvan kanssa.

6 kommenttia:

Inksister kirjoitti...

No, testing testing! Luulisin, että pelittää ihan saletisti.

Maija kirjoitti...

Kiitos testauksesta. Kommentit voi siis lähettää nimettömänä, kun valitsee Anonyymi-palluran alla olevasta valinnasta. Sitten voi laittaa myös nimensä, kun valitsee palluran tuosta Nimi/URL-osoite. Nimi siis riittää tai vaikka nimimerkki. Kommentit ovat kullanarvoisia, melkein yhtä tärkeitä kuin oikeat kohtaamiset.

Magedin kirjoitti...

Se on ihan totta! Mulla on ollut viime aikoina hiljaisempaa, mutta en ole itsekään ehtinyt päivittää entiseen tahtiin... Toisaalta mun valikoitu foorumini ei voi kommentoida bloggaajaa kommenttiähkyn partaalle ;-). Blogini täyttää muuten kuukauden päästä vuoden - katsotaan jatkanko päiviksen pitoa edelleen vai muutanko jotain!

Anonyymi kirjoitti...

Hienosti toimii,
terv. Timo

Timolta kirjoitti...

Toinen kommentti, nimellä
TImo

Anonyymi kirjoitti...

Hienoja sivuja oppisin vain itsekkin käyttämään. Mulla ei ole Google-tiliä et tää tulee anonyyminä. Pentti Jokinen