10. joulukuuta 2011

Joulupajat opistolla


Joulukoristeita tilkkuillen

Viikko on taas vierähtänyt, eikä bloginpitäjä ole monestikaan pysähtynyt koneelleen. Lähijoukoista on jo kuulunut viestejä siihen suuntaan, että päivityksiä kaivataan. Mukava kuulla. Mutta niin se vaan on, että energiat alkaa huveta joululoman lähestyessä. Vielä tällä viikolla oli melkein täydet tunnit ja perjantai-illan saippuakurssi, ensi viikolla vain ylimääräinen saippuakurssi. Sitten alkaa auton tyhjennys, kirjojen ja lehtien purkaminen kasseista ja muu joulutouhu. 

Tänään opistolla häärivät Päivi ja Minna. Päivillä oli jouluiset tilkkutyöt -kurssi, olin mukana kurssilaisena ja olipas mukavaa! Minnan kanssa väännettiin rautalangasta vaikkas minkä näköisiä härpäkkeitä, joulukoristeiksi ja lahjoiksi. Sinnekin haluan vielä joskus osallistua...

Hellyyttävät munamiehet rivissä

Riitta virkkasi joululahjoiksi  munamiehiä oikein urakalla. Herttaiset valkoiset herrasmiehet ilahduttivat läsnäolollaan meitä Kojonkulman käsityökahvilassa torstaina. Nämä pienet miehet seisoivat tumput suorina ja seurasivat kun me muut nautimme Seijan Marianne-suklaatortusta ja valokranssien hohteesta. Paperinarusta neulotut kranssit innostivat ostamaan kaikki Loimaan kaupat tyhjiksi valosarjoista! Niin kauniita kransseista tuli, että toisilta vietiin ne ikkunasta ihan väkisin! Onneksi lankaa löytyy Normalosta lisää.



1 kommentti:

Magedin kirjoitti...

Jehna, munamiehet on niin parhaita!!