13. maaliskuuta 2012

Kevään tuulet puhaltaa


Pientä odottelua vielä...

Maaliskuun aikana tapahtuu paljon. Lumet sulavat ja aurinko paistaa ainaa vaan kirkkaammin. Opiston työkausi lähenee loppuaan, vaikka paljon kursseja vielä alkaakin. Suositut kudontakurssit Loimaan Vesikoskitalossa ja Alastaron Lasipalatsissa täyttyvät mukavasti, mutta taitaa siellä vielä muutama paikka olla vapaana. Näillä kursseilla voit varata puut koko kurssin ajaksi itsellesi, joten jonottamista ja odottamista ei pitäisi syntyä ja lisäksi voit opetella kankaan rakentamisen alusta loppuun saakka. Liian usein kuulee sanottavan, etten voi tulla kutomaan( neulomaan, kirjomaan, ompelemaan...) kun en osaa. Hei haloo! Mitäs varten me opet sitten tätä työtä tehdään? Me olemme juuri siellä teitä varten. Ja aina on uusia tulokkaita ja vanhoja konkareita kursseilla. Siitä ne parhaat jutut juuri syntyvätkin. Siispä viimeistään syksyllä, kun uusille kursseille alkaa ilmoittautumiset, lähtekää rohkeasti mukaan.
Kädentaito ryhmät ovat tänä työkautena tehneet pieniä kimppareissuja lähialueille. Kojonkulmalaisten ja hirvikoskelaisten kanssa käytiin Tampereen Lankamaailmassa ja lauantaina Hirvikosken tilkkuilijat lähtevät käymään Vammalassa, siis Sastamalassa. Pienet reissut aina piristää ja näkee taas oman kaupungin hyvät puolet paremmin. Turun käsityömessut taitavat nyt jäädä väliin, kun pukkaan vielä viikonlopputöitä samaan syssyyn.
Uutta ohjelmistoa ensi kaudelle ollaan tehty ainakin kädentaitojen osalta melko pitkälle. Kiire tulee, että saadaan koko setti kuntoon, sillä opistossamme on tiedossa henkilövaihdoksia. Kuitenkin vasta syksyllä, joten ohjelman painokuntoon saattaminen täytyy tapahtua keväällä....huuuh.


Yläkaapin aarteita

Mutta muuten. Kiipeilin jo yläkaapille ja löysin kesäkukkien siemenvarastoni! Jeee. Tästä se taas alkaa. Se kasvun ihme ja mullan kanssa sottaaminen. Vastaavaa hyötyä moisesta teatterista saa aina odotella. Toisinaan onnistuu ja toisinaan ei. Kannattaakos tätä elämää niin vakavasti ottaa. Kaikkiin asioihin ei kuitenkaan voi vaikuttaa ja murehtimisesta pitäisi päästä eroon.

Ei kommentteja: