30. huhtikuuta 2014

Hyvää kevättä!


Virkkausgraffiti Bremenin tukikohdastamme toivottaa hauskaa Vappua kaikille!

Jo on vierähtänyt viikko ja vipinää on ollut. Koululla valmistauduttiin kevään hulinajuhlaan tuunailemalla sairaalan ylijäämätekstiileistä "koulupuku". Piakkoin valmistuvat saivat valkoisia mekkoja, myöhemmin aloittaneet sinisiä mekkoja ja opelle jäi tylsä beige! Kovasti herätti huomiota tekstiiliosaston pukeutuminen tänään ruokalassa. Onneksi pajapuolella muutama nuori mies oli myös asian päällä, eli somasti pupukorvat heilui heillä... Odottelen kovasti "luokkakuvaamme" sähköpostiini, jotta voin julkaista tämänpäiväisen hassuttelun. Tunnelma oli katossa, koska he, joille ei uhkeaa rintavarustusta ole luonnonlahjaksi suotu, saivat tänään käyttää ilmapalloja! Puoli neljältä sai lopulta heittää vapaalle ja niipä Niilo sitten lopulta poksautti pallot rintamukseltaan nuppineuloilla- poks, poks! 

Ihanaa heittäytymistä ja kurssin nimikin on "kulttuurin soveltaminen käsityöhön", sen teimme ja täysillä. Omasta mekostani tuli siis opettajamaisen tylsä, tekstinä Helvi Pyysalon sidosoppia vuosien takaa.


Vappumekko 2014

Opiskelijat ja opetkin kamppailevat opinnäytetöidensä kanssa. Ensi viikolla pitäisi olla äidinkielen opettajalla tarkistettavina... Kiirettä pitää, mutta valmiiksi tulee- on aina tullut.

Loppuun vielä muutama reissukuva.



Herkullisen väriset kietaisuhamoset näyteikkunassa hurmasivat !


Pikkuruinen nappi- ja nauhakauppa...


Oliko sittenkin onni, että pitkäperjantaina kaupat olivat kiinni...?


Ikkunakauppiaat tuskin ahdistelevat näillä kulmilla



Tästä Steiffin lastenvaatekaupasta löytyi paketit Oskarille, Miljalle ja Edvinille - ihana kauppa!

Ei kommentteja: