11. helmikuuta 2011

Sinisiä hetkiä ja hektistä menoa


Norjannukkamatto viimeistelyssä


Sinisiä hetkiä voi viettää silloin, kun hämärtyy ja koko maailma muuttuu. Siitä hetkestä ei voi erehtyä. Pitää vain olla tarkkana, ettei myöhästy. Me käsintekijät voimme luoda sinisiä hetkiä ihan itseksemme ja yhdessä.


Akvarellikurssilaiset Annikin opissa


Viime viikonlopun Keskeneräiset-kurssilla ommeltiin sinistä ryijyä ja viimeisteltiin sinistä norjannukkamattoa. Vastapäisessä luokassa oli Annikin akvarellikurssi ja siellä tutkittiin sinivuokkojen syvintä sinistä olemusta.


Ryijyn nukitusta ommellen

Ihanan pullukat mustikat

Opettajien mielessä alkaa häämöttää jo kevätnäyttely. Loimaalla näyttely on huhtikuussa15.-17. päivä Opistotalolla. Nyt patistamme ja kannustamme opiskelijoita valmistamaan töitään ja viimeistelemään ne näyttelykuntoon. Värimaailma on se, joka useimmin määrää tuotteiden yhteensovittamisen ja näytteille asettamisen. Loihdimme mm. sinisiä hetkiä, punertavia hehkuja ja kullankeltaista hohdetta näyttelyvieraittemme iloksi. Vielä ei olla tehty mitään suuria suunnitelmia ryhmittelystä, mutta eiköhän pieniä uudistuksia kuitenkin tule. Vielä voi tehdä vaikka mitä! Viikolla 8 pidetään talviloma ja sen jälkeen alkaa viimeinen kuuden viikon rutistus. Intoa ja iloa kaikille meille.

3 kommenttia:

SikSak kirjoitti...

Hieno päivitys, kyllä intoa riittää jos vain aika. Ensi kauttakin jo mietin ja aion osallistua käsillätekemisiin mielellään Maijan ohjauksessa.Aurinkoiset terveiset

Maija-ite kirjoitti...

Kiitos kommentista! Ensi kautta mietitään jo kuumeisesti ja odotamme myös opiskeljoiden toiveita. Toiveita voi antaa tässä blogin kautta, opistolle, opettajille ja mulle voi lähettää myös sähköpostia: maija.muhonen@muhoset.net

Magedin kirjoitti...

Hyvää ystävänpäivää Muhikselle!!