30. elokuuta 2011

Tutustumisia

Opinto-ohjelma 2011-12

Tässä se nyt on. Uusi uljas opinto-ohjelmamme. Se on uudistunut sekä ulkoa että sisältä. Uusia mukavia kursseja tarjolla, uusia opettajia ja uusia kokoontumispaikkojakin. Olkaapa tarkkoina, tutustuessanne tarjontaan, sillä vanha tuttu kurssi saattaa löytyä vallan uuden katon alta. Vaikka opistotalomme saakin uuden katon, meille opistolaisille jää entistä vähemmän tilaa talossa. Remontti on vieläkin kesken, mutta omat tilamme eli opiston ykköskerros saadaan kovalla loppukirillä ja siivouksella opistolaisten käyttöön 19.9. alkaen.

Samasta opinto-ohjelmasta löydät myös Auranlaakson kansalaisopiston 2011-12 tarjonnan. Mikäänhän ei estä (eikä ole koskaan estänytkään) osallistumasta muun kuin oman kunnan tarjoamiin kursseihin. Kannattaa tutustua siis...

Muutoksia on opistossa ollut viimeisen kahden vuoden aikana tosi paljon. "Vanhat starat", Erkki, Seija ja Ulla eläköityivät vuoden välein. Viimeisimpänä Ulla, jonka läksiäisiä juhlistettiin tänään kakkukahveilla. Seniorit tuntuivat kyllä olevan ihan iskussa tänäänkin!
Samoilla kahveilla tutustuimme myös uuteen kieltenopettajaamme ja hän tietysti uuteen työpaikkaansa. Ulla opasti hänet talon tavoille ja vahdinvaihto tapahtui hyvässä hengessä.

Ilmoittautumiset Loimaalla alkaa siis ensi maanantaina klo 10. Tutustuminen opinto-ohjelmaan kannattaa. Kurssimaksut lähetetään opiskelijoille, eikä opettajat enää kerää opintomaksuja. Kun ilmottaudut kursseille, mieti kannattaako ottaa aktiivikortti tälle kaudelle. Tilaa aktiivikortti 30.10. mennessä ja voit osallistua edullisesti niin monelle kurssille kuin haluat! Katso tarkkaan ohjeet opinto-ohjelman sivulla 5.

Tiedotukset päättyvät tähän...

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

-hyvät kuvat.........

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa

Anonyymi kirjoitti...

hieno blogi....... olavi uu