4. syyskuuta 2011

Huomenna näppäimille!


Kultainen keskitie

Huomenna aamulla klo 10 se alkaa. Ilmoittautuminen opiston kursseille. Menemme yhdeksäksi kaupungintalolle virittäytymään ja valmistautumaan puheluihin. Viime syksynä opistomme aloitti netti-ilmoittautumiset ja se sujui oikein mallikkaasti. Eräät kurssit täyttyivät heti ensimmäisen tunnin aikana ja aika moni ensimmäisen päivän aikana. Pitää siis olla reipas ja varmistaa kurssille pääsy mahdollisimman pian.


Passwords- kirjat näyttelyvitriinissä

Tähän samaan hässäkkään osuu oma näyttelyni "Kultainen keskitie" Turussa Galleri Campuksessa. Perjantaina olin Jaanan kanssa rakentamassa sitä koko armaan päivän. Huomenna avajaiset ja sitten alkaa normaali olo, kun ei tarvitse miettiä enää näyttelytöitä ja vielä hetki ennen kuin opiston tunnit alkavat. Välillä pitää haastaa itsensä ja jaksamisensa, jotta pysyy virkeänä.


Kalligrafiaa

Virkeyttä tulee vielä roppakaupalla, kunhan pääsemme kauan odotetulle Boråsin reissulle. Ruotsissa järjestettävät kudonta-alan messut ovat kesän kohokohta. Anja L. Turusta on laatinut mielenkiintoisen reissun ja reitin varrelle paljon hienoja kohteita. Ja vasta sitten alkavatkin kudontakurssit Loimaalla, Mellilässä, Virttaalla.

Blogini täytti juuri 1 vuotta. Kiitos lukijoille ja tukijoille. Jatketaan samoilla linjoilla.

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Unknown kirjoitti...

Hieno näyttely olikin!!!!