9. heinäkuuta 2012

Kisakuumetta ja kalligrafiaa


Kalligrafiasymposiumin tuotoksia

Näin kesäaikaan, kun televisiosta tulee uusintoja ja urheilua, olen nähnyt pitkästä aikaa myös mainoksia. Ykköseltä ja kakkoselta ei semmoisia tavaramainoksia juuri tule, mutta tulevaa ohjelmistoa mainostetaan. Mitä lienee urheilua tullut katsottua, kun väliin ilmestyi Olympiakisojen ennakkomainos. Nämä Lontoon kisat pärähtävät ruutuihin koht´sillään ja peruskunto täytyy olla jo kaikilla penkkiurheilijoillakin hankittu... 
Mutta jotain samaa löytyi kisamainosten kirjaisintyypistä, kuin omista harjoitustöistäni Kankaanpään Kalligrafiasymposiumissa.  http://shop.london2012.com Tai sitten kisahuumassa kuvittelen vaan. Jotain antiikin aikaista molemmissa varmaan. Innolla odotan syyskuussa alkavia kalligrafian opintoja, ja kevään Lontoon matkaa. 



Perennapenkistä keittiön pöydälle

Koko viikonlopun ajan odottelimme kovaa sadetta ja ukkoskuuroja. Kuuman kostea ilma ei antanut montaakaan sadepisaraa tällä tontilla. Sunnuntaina oli paljon kansaa koolla keittiössämme ja suklaakääretorttu oli juuri sopivan mittainen yhteen kattaukseen. Sitten se loppui. Kukkien loisto jatkuu vielä maanantainakin.

1 kommentti:

Eija kirjoitti...

Hienoja juttuja:)))