28. huhtikuuta 2011

William and Kate

Kuninkaallista antiikkia Portobello Roadilla

Kevät on hienoa aikaa. Huomenna saadaan seurata kuninkaallisia häitä. Toivottavasti illallakin nähdään makupaloja telkkarista, jotta kaikille riittää kevään romatiikka-annos. Rupesin jo nyt tunnelmoimaan ja etsin Lontoon reissukuvia viime syksyltä. Kyllä jaksaa saarivaltio romantisoida vielä vanhaakin polvea. Elisabethin nuoruudenkuvat olivat hyvin esillä Portobello Roadin antiikkiliikkeissä. Niin nuori ja kaunis ja suloinen. Mitähän Hänen Kuninkaallinen Korkeutensa huomenna pukee päälleen? Toivottavasti Camilla hymyilee eikä Charles pillahda itkuun!

Muistomerkki Harroldsilla

Charles-rukan ensimmäisen vaimon, Dianan ja tämän rakastetun Dodin muistomerkki oli Harroldsilla ihan pakko nähdä ja kuvata. Kuvan lisäksi paljon muuta sitten ei tuosta valintamyymälästä mukaan tarttunutkaan. Vaikkakin vielä kalliimmaksi paikaksi osoittautuikin Liberty- tavaratalo! Kaunista ja arvokasta ja ihania näytteille asetteluja.

Nauhaosastoa Libertyssä

Mutta kaunista hääpäivää ja parhainta mahdollista onnea ja loppuelämää "Villelle ja Kaisalle" sinne Enklannin maalle. Nautitaan kuninkaallisesta glamuorista huomenna ja kohotetaan simalasilliset nuorenparin kunniaksi!

Ei kommentteja: