2. joulukuuta 2014

Joulukalenteri luukku no 2


Tänään sain iloisen yllätyksen. Ystäväni A ja hänen sisarensa M-L antoivat nappikokoelmansa käyttööni! Huikaiseva määrä ihania vanhoja nappeja ainakin kaksi litraa! Koskas muuten olette ostaneet tai ylipäätään mitanneet nappien määrää litroissa?
Näistä ilostuneena etsin Vanhan Elmiiran lasivitriinistä yhtä teittyä kirjaa... Ja se löytyi. Snazzy Jars- Glorious Gift Ideas by Marie Browning. Tämä kirja on ollut jossain ihme laatikossa, jonka olen halvalla ostanut. Tuskin tämmöistä kirjaa kukaan varsinaisesti tarvitsee, mutta "loistavia ja upeita" lahjaideoita ei ole koskaan liikaa.
Kirja pureutuu lasipurkkien ihmeelliseen maailmaan. Purkeista voi tehdä vaikka neulatyynyn, kukkamaljakon tai kynttilälyhdyn! Vain ameriikassa tämäkin aihe tarvitsee julkaista kirjana. No, kaikki kunnia Marielle ja mukavahan sitä on selailla. Loppujen lopuksi mitään ei saa heittää pois- ei nappeja, purkkeja eikä kirjoja. Jonain päivänä kaikille tarkoitus.

Pieni ote:

Decorated jars can adorn any room in the house to organize and store bits and pieces. You can fill them with layered food mixes or use them to hold treats like cookies and crakers or as canisters for kitchen storage.


ISBN-13: 978-1-4027-3158-7
 Snazzy Jars, Sterling Publishing  Co., Inc Marie Browning, 2006

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Ensin Agatha ja nyt nappipurkki! Ootko mulle jotain sukua ;) Apua! Nyt ymmärsin otteenkin paremmin, taisi johtua kielestä ; D