13. joulukuuta 2018

13. luukku

Suuri Käsityökerho 4/1988

Nyt on se aika, jolloin täytyy olla tarkkana tavaroittensa kanssa. Joulu laittaa monet siivoamaan ja järjestämään tavaroitaan uudelleen. Sitten herää se sisäinen kon-mari, joka haluaa heittää turhat tavarat pois. Pois silmistä, komeroista ja elämästä. Kannatettava ajatus. Mutta totuus on, että liian usein (=melkein aina) heitettyä tavaraa/asiaa tarvitaan kahden viikon päästä viimeistään.
Tänään, eilen ja edellispäivänä etsin organzakankaitani. Niitä on. Jossain. Lähietäisyydeltä ja vähän kauempaakin olen jo etsinyt. Ei löydy. Kävin KangasPeikossa ostamassa uudet. Huomenna löytyy vanhat.
Käsityölehdet ovat tallessa. Ja vaikka hetkessä ei löydykään sopivaa ohjetta kaikkien kuuden vuosikymmenen lehtiarkistoistani, vahingossa löytyy aina jotain huippuhienoa.
Tänään (organzaongelman jälkeen) löytyi kuvan hieno neule. Ja neulepinta on oikein sopiva myös pipoon tai sukanvarteen. Teknisten ongelmien vuoksi ohje näkyy vasta huomisessa luukussa.
Kävin tankaamassa auton. Automaatti vei kympin, mutta ei antanut menolientä. Vaihdoin mittaria ja sitten onnistui korttimaksu. Prisman infosta sain kymppini takaisin ja ostin Joulukalenteriarvan. Vielä ei ole löytynyt voittoon tarvittavaa määrää samanlaisia kuvioita. Huomenna raaputellaan taas.
Huomaan, että huomiselle on ladattu aika paljon odotuksia. 

Ei kommentteja: