22. joulukuuta 2018

22. luukku


Muoti + kauneus 4/1987

Talvipäiväntasaus. Kevättä kohti mennään vauhdilla. Alennusmyynnit alkoivat jo. Värit vaihdetaan keväisiin, valkeisiin ja raikkaisiin. Aurinkolasit löytyy taas, tai sitten haetaan uudet - ihan vaan näön vuoksi. Päivän kuvan teksti kertoo:

Safarimuoti on kevään vahvimpia muotiteemoja. Se tuo muassaan myös aivan oman väriajattelunsa: lempeät, hienostuneet khakin, beigen ja hiekan sävyt. Nyt nämä värit ovat myös langoissa.

Tätä hienoa mainoslausetta voisi käyttää seuraavassa Loimaan Lehden ilmoituksessakin... jos uskaltaa. Alennusmyynnistä en tiedä, mutta välipäivien inventointihäsellys aiheuttaa kaupalla pientä aarteen etsintää. Keriä sieltä sun täältä ja aika mukavaan hintaan. Pipoihin ja sukkiin. Mutta nyt keskityn vielä joulunviettoon. Tänään oli jo etkot perheelle. Huomenna visiittejä sinne ja tänne ja aattona tuttu osoite - äidin luo.

Tarvikkeet: 14- 15 kerää Pingouin Corrida 4 lankaa (väri nro 512). Työhön voit käyttää vaihtoehtoisesti myös Pengouin Fil d´Ecosse nro 4, Goton Mercerisé nro 4, Pingofrance tai Bourrette de Sole- lankaa. Langan koostumus 60% puuvillaa, 40% akryyliä. Langan hinta 14,90 mk/50 g. Puikot nro 3 ja 4 tai käsialan mukaan. Lisätarvikkeet: olaktoppaukset.

Ei kommentteja: