17. joulukuuta 2018

17. luukku

Suuri Käsityökerho 1/1984

Nyt tuli nostalginen olo oikein kunnolla. Meillä oli kotona tuollainen samojedinpystykorva, Retu nimeltään. Se oli just noin ihana, kuin tuossa kuvassakin. Nappisilmäinen ja iloinen koiraystävä. Retu eli hyvän elämän ja jätti maallisen vaelluksensa 13 vuoden iässä. Mistä lienee saanut nimensä, en muista. Retu Kivisen kiukunpuuskista ja kohelluksista ei ainakaan. 
Olemme saamassa valkoista joulua. Tänään on satanut vähän lunta ja Pekka Pouta melkein lupasi eteläänkin valkoista. Hienoa. Retu tykkäsi lumesta, kaivautui kinokseen tai nietokseen ja nautti. Valkoinen turkki maastoutui hienosti. Sisään tullessan se toi loputtomasti lumikokkareita takajaloissan ja hännässään... puhdasta lunta!
Eläinystävillemme mukavaa joulunaikaa ja rouskuvia paketteja.

Luonnonvärisestä villalangasta omin käsin neulottu takki kuuluu sinulle, joka rakastat luontoa ja arvostat luonnollisuutta. Perinteiset, leveät palmikkoraidat antavat neuleille muhkean ja suloisen lämpöisen olon. Ohjeet takkiin, huppuun ja tumppuihin:
Tarvikkeet: Ilves Tupla Venla-lanka 1200(1300) 1400 g väriä 001 ja Venla-lankaa 400 g väri 001. Pitkä pyöröpuikko no 5½-6½.

 

Ei kommentteja: