15. joulukuuta 2019

15. luukku


Nyt on särmikästä. Tyylikkään valkoinen kahvipaketti eroaa niistä tavallisesti tummista, ruskeista kääreistä. Tämmöiseen pakettiin voisi laittaa hajuvettä, sukkahousut, kermaleivokset tai jotain muuta hienoa. Hienoa on toki myös tämä Intenso kahvi.  

Segafredo Intenso on italialaistyyppinen, tummapaahtoinen, luomu suodatinkahvi, jonka maku mukailee italialaisen kahvin särmikkäistä ja vahvoja ominaispiirteitä. Luonteensa ansiosta Segafredo Intenso sopii vaativammallekin suodatinkahvin ystävälle - Sinulle, joka haluat nauttia kansainvälisestä kahvitunnelmasta kotonasi. Prego!

Paljon on luvattu. Kansainvälinen kahvitunnelma on aika kaukana, kun täyttää kuppinsa melkein täyteen ja lisää siihen kuohukermaa parin teelusikallisen verran. Juuri sen verran, että väri taittuu lämpimään ruskeaan. Kansainvälisyyttä voi vähän lisätä kuitenkin sillä, että voitelee paksun siivun ranskanleipää voilla ja laittaa emmentaalia päälle. Se riittää minulle nyt.


Mina ostskivor är åtta punkter tjoka och mina smörgåsar vill jag ha i två cicero.

Tuo sinikeltainen teos oli viikon ajan Kuukantalon seinällä. Ei siinä mitään järkeä ole, mutta kunhan nyt kirjoitin vähän ruotsia. Siinä sitä kansainvälisyyttä näkyy. Näyttely päättyi tänään ja huomenna alkaa arkinen purku ja pöhinä. Viikon päästä kolkuttelee jo joulupukki. 

Ei kommentteja: