2. joulukuuta 2019

2. luukku



Tästä lähti taas arki alkuun. Ja kuten yleensä, Kulta Katriinan avulla. Oikeammin kaapissa on yleensä sitä tummanruskeasta paketista peltipurkkiin kaadettua vaaleaa paahtoa. Olisi toki paljon trendikkäämpää vaihtaa tummaan, mutta jos joutessaan lukee 1950- luvun Kotiliesiä ja katsoo suomielokuvia, ei voi paljon odottaa...

Kuvassa on parempi erikois-sekoitus Vallilan paahtimosta. Hedelmäinen ja paahteinen. Kahvien, viinien ja hajuvesien ammattilaiset kehittelevät uusia upeita tuotteita ja samalla luovat mitä merkillisempiä adjektiivejä kuvaamaan tuntemuksia. 

Aamuista kahviannosta voisin maanantaisin kuvailla sanoilla "viipyilevä ja agressiivinen" . Laatusanat "eloisa ja tasapainoinen" eivät olisi osuneet ainakaan tänään kahvihetkeeni. Piti nimittäin olla palkkatöissä koululla jo klo 8 aamulla. Lankakauppiaana olon yksi parhaimmista puolista on kello kymmenen aamut.
No selvisin juurikin aikamerkin tarkkuudella koulun parkkipaikalle ja siitä sitten hommiin. Sielläkin sain vaihtaa ajatuksia neuleista ja kädentaidoista. Piristävä aamu, etten sanoisi: pirskahteleva.





Ei kommentteja: